Арестович та Подоляк заявили, що вторгнення з Білорусі боятися не потрібно (Відео)

Радники голови Офісу Президента України Олексій Арестович та Михайло Подоляк заспокоїли українців заявивши, що найближчим часом не варто очікувати на військове вторгнення з Білорусі

Радники голови Офісу Президента України Олексій Арестович та Михайло Подоляк заспокоїли українців заявивши, що найближчим часом не варто очікувати на військове вторгнення з Білорусі. Про це стало відомо зі звернення, яке Арестович опублікував у своїх соціальних мережах.

За його словами, жодного нападу з Білорусі найближчим часом не буде, а тому громадянам не варто боятися щодо цього.

"Коли треба буде боятися нападу з Білорусі, ми обов'язково скажемо", - сказав Арестович. Михайло Подоляк заявив, що "не варто слухати видатних експертів, які точно всі знають".

Нагадаємо, що Арестович закликав мешканців української столиці не ігнорувати сигнали повітряної тривоги найближчими днями, зокрема, у Печерському районі, де розташований урядовий квартал. Про це він повідомив у розмові з Марком Фейгіним.

За його словами, найближчими днями росіяни можуть вдарити ракетами "по центрам прийняття рішень" у відповідь на український удар по газових вежах у Чорному морі. Він закликав мешканців Печерського району та інших районів столиці не нехтувати сигналами повітряної тривоги найближчими днями.

Він зазначив, що російський Чорноморський флот вишикувався вздовж узбережжя Криму для завдання ракетного удару по Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися