Білорусь розпочинає нові військові навчання на кордоні з Київською областю: подробиці

Війська Білорусі розпочинають нові військові навчання на території Гомельської області, що межує з Київською, Чернігівською та Житомирською областями України

Війська Білорусі розпочинають нові військові навчання на території Гомельської області, що межує з Київською, Чернігівською та Житомирською областями України. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Міноборони Білорусі.

Відомо, що з 22 червня до 1 липня буде проведено мобілізаційні навчання з військкоматами Гомельської області. Наголошується, що навчання проводяться щорічно. Метою навчань у Міноборони Білорусі називають перевірку готовності військових комісаріатів виконувати завдання із призначення.

Нагадаємо, що з овець голови Офісу Президента України Олексій Арестович і Михайло Подоляк заспокоїли українців заявивши, що найближчим часом не варто очікувати військового вторгнення з Білорусі. Про це стало відомо зі звернення, яке Арестович опублікував у своїх соціальних мережах.

За його словами, жодного нападу з Білорусі найближчим часом не буде, а тому громадянам не варто боятися щодо цього.

"Коли треба буде боятися нападу з Білорусі, ми обов'язково скажемо", - сказав Арестович. Михайло Подоляк заявив, що "не варто слухати видатних експертів, які точно всі знають".

Джерело: https://t.me/modmilby/15480


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися