У селі Кухарі почали зводити модульне містечко (ВІДЕО)

Як виглядає населений пункт після російського вторгнення

У селі Кухарі, що у Вишгородському районі, не лишилося жодного вцілілого будинку, а більшість із них – зруйновані вщент. Про це розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, зараз село Кухарі практично спорожніло. Однак у населеному пункті для мешканців, які внаслідок бойових дій та обстрілів російських окупантів лишились без домівок, почали зводити модульне містечко. Тут зможуть тимчасово проживати люди.

Окрім того, в селі Кухарі розпочали відновлювальні роботи. В цьому населеному пункті пошкоджені понад три сотні житлових будинків, з них 77 — вщент зруйновані. Тут також зруйновані школа та амбулаторія, а також пошкоджений міст через річку Тетерів. Для тимчасового проживання людей у Бучанському районі Київщини вже встановили модульні містечка у Бучі та Бородянці.

Нагадаємо, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомляв, що у селі Дмитрівка Бучанського району на Київщині почали будувати п'ять будинків для місцевих мешканців, які втратили домівку через російську агресію. Загалом планують побудувати 15 таких домівок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися