У Києві демонтували МАФ, де люди потруїлись шаурмою (ФОТО)

Нові подробиці отруєнь у столиці

Торгівельна точка з продажу шаурми, де масово отруїлись люди, демонтована у Києві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у столиці.

У відомстві зазначили, що станом на 22 червня зареєстрували вже 24 випадки отруєння через вживання шаурми, придбаної в павільйоні на проспекті Бажана, 3. Через це 23 людини госпіталізовані до інфекційних лікарень Києва. При бактеріологічному обстеженні у двох десятків пацієнтів виявили Salmonella Enteritidis та в одному випадку — ентеробактер. МАФ з продажу шаурми на проспекті Бажана, 3 демонтували.

Окрім того, зареєстровано п’ять випадків захворювання, пов’язаних з вживанням шаурми придбаної в павільйоні на вулиці Ахматової, 44. Всі хворі знаходяться у лікарні. При бактеріологічному обстеженні у трьох пацієнтів виявили збудник сальмонели.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масове отруєння людей шаурмою вирішили провести рейди торгівельними точками. Через спеку будь-який харчовий продукт швидко перетворюється на отруту. Експерти ухвалили рішення обстежувати усі агропромислові ринки, ярмарки та ятки у столиці. Ці торгівельні точки перевірятимуть на дотримання правил безпечності та якості харчових продуктів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

4 липня 2022, 15:09

Это типа если у тебя срачка значит жоп..у нада отрезать.Зачем маф сносить явно шаурма это предлог а мотив тут другой почему Кличко считает что все идиоты как он?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися