Масове отруєння шаурмою у Києві спровокувало організацію рейдів

У столиці перевірять торгівельні точки

У Києві через масове отруєння людей шаурмою вирішили провести рейди торгівельними точками. Про це заявили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, на засіданні комісії розглянули небезпечну ситуацію через масове отруєння шаурмою у Києві. Фахівці зазначили, що через спеку будь-який харчовий продукт за 20-30 хвилин перетворюється на отруту. Експерти ухвалили рішення обстежувати усі агропромислові ринки, ярмарки та ятки у столиці. Ці торгівельні точки перевірятимуть на дотримання правил безпечності та якості харчових продуктів.

У перевірках візьмуть участь представники Головного управління Держпродспоживслужби у Києві, райдержадміністрацій, департаментів промисловості, благоустрою та комунальних підприємств. Якщо комісія під час перевірки виявить порушення, підприємців штрафуватимуть.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через вживання шаурми зафіксували шістнадцять випадків харчового отруєння, годом кількість потерпілих зросла. Напередодні усі хворі вживали шаурму, що придбали у павільйоні на проспекті Бажана, 3. Ятку зачинили. У торгівельній точці зафіксували, що продукти зберігали та готували в антисанітарних умовах. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також, де ще два кіоски отруїли людей шаурмою у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися