Кількість хворих через отруєння шаурмою у Києві зросла

Як вирішуватимуть питання з торгівельною точкою

У Києві через вживання шаурми зросла кількість випадків харчового отруєння. Про ситуацію розповіли у Головному управлінні Держпродспоживслужби в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, станом на ранок 20 червня до Головного управління Держпродспоживслужби в Києві надійшла інформація про двадцять випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію, зокрема у однієї особи виявили Salmonella Enteritidis. У неділю, 19 червня, правоохоронці та експерти Головного управління Держпродспоживслужби в Києві допитали свідків. Окрім того, демонтоване з МАФа обладнання вилучили. Тривають слідчі дії та вирішують питання про демонтаж торгівельної точки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через вживання шаурми зафіксували шістнадцять випадків харчового отруєння. Напередодні усі хворі вживали шаурму, що придбали у павільйоні на проспекті Бажана, 3. Ятку зачинили. У торгівельній точці зафіксували, що продукти зберігали та готували в антисанітарних умовах. Подробиці та фото — за посиланням.

Нагадаємо, у компанії "Київводоканал" спростовували інформацію про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що показали перевірки якості води на пляжах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися