Ще два кіоски отруїли людей шаурмою у Києві

Названі адреси, де купували їжу потерпілі

Київський міський центр контролю та профілактики хвороб назвав ще дві адреси торгівельних точок, де люди отруїлись після вживання шаурми. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

За даними відомства, нові випадки харчового отруєння після вживання шаурми зафіксовані у Деснянському та Дарницькому районах Києва. Люди придбали їжу у кіосках на вулиці Ахматової, 44 та вулиці Урлівська, 11. За медичною допомогою потерпілі звернулися 19 червня. Двох людей госпіталізували з діагнозом на гастроентероколіт.

Фахівці Київського міського центру контролю та профілактики хвороб розпочали епідеміологічне розслідування. Окрім того, про нові випадки харчового отруєння поінформували заступника голови Київської міської державної адміністрації, Департамент охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради та Головне управління Держпродспоживслужби в Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через вживання шаурми зафіксували шістнадцять випадків харчового отруєння, годом кількість потерпілих зросла. Напередодні усі хворі вживали шаурму, що придбали у павільйоні на проспекті Бажана, 3. Ятку зачинили. У торгівельній точці зафіксували, що продукти зберігали та готували в антисанітарних умовах. Подробиці та фото — за посиланням.

Нагадаємо, у компанії "Київводоканал" спростовували інформацію про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що показали перевірки якості води на пляжах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися