Модульне містечко відкрили у Бучі: як виглядає це житло (ФОТО)

Скільки людей можуть проживати у містечку

У Бучі відкрили модульне містечко для тимчасового проживання місцевих мешканців, які втратили житло внаслідок повномасштабного російського військового вторгнення в Україну. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

Модульне містечко у Бучі розраховане на тимчасове проживання 352 людей. На його відкритті були присутні Бучанський міський голова Анатолій Федорук, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Встановити модульне містечку у Бучі допоміг уряд Польщі.

"У модульних містечках у Бучі на трьох локаціях планується тимчасово розмістити 704 людини. У цьому містечку 88 житлових кімнат, їдальні, дитячі кімнати, жіночі та чоловічі вбиральні та душові кімнати", — розповів Чернишов.

Керівник Міністерства розвитку громад та територій України зазначив, що серед мешканців цього модульного містечка у Бучі будуть місцеві вчителі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на сесії Київської обласної ради ухвалили дві програми, що допоможуть швидше отримати житло людям, які залишилися без домівок внаслідок війни. За цими програмами найближчим часом зможуть почати будівництво 560 будинків та викуп двох тисяч квартир. Це дозволить забезпечити житлом 2,5 тисячі сімей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися