Кінні перегони у Києві присвятять містам-героям України

Коли можна безкоштовно відвідати захід

Київський іподром запрошує киян та гостей міста відвідати кінні перегони, які присвятять містам-героям України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального закладу.

Комунальне підприємство "Київський іподром", з перших днів війни працює у штатному режимі, співробітники були поруч з конями та слідкували за їх станом здоров'я. Нещодавно Київський іподром відновив роботу та організовує кінні перегони, які безоплатно можуть переглянути всі охочі.

"Цієї неділі ми запрошуємо киян та гостей міста відвідати шість заїздів коней рисистих порід, у змаганнях візьмуть участь 36 тварин. Наша команда вирішила проводити сімейні заходи, тому окрім самих заїздів на території буде організовано конкурси для дітей та заохочувальні лотереї", — розповіли в КП "Київський іподром".

Організатори перегонів зазначили, що коні є благородними та витривалими тваринами, тому в час повномасштабної війни вирішили присвятити їх заїзди містам-героям України.

"Кожен з нас віддає шану величним містам, в яких люди згуртувались та підтримують один одного. Разом ми сила, оскільки ворог в нас один, і нам є заради чого боротись. Також під час заходу всі охочі зможуть долучитись до збору коштів для допомоги ЗСУ", – додали в КП "Київський іподром".

Захід відбудеться у неділю, 26 червня, на території Київського іподрому, розташованому на проспекті Академіка Глушкова, 10. Початок кінних заїздів о 13:00. Вхід — вільний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крихітка Мія від одного з найменших оленів світу народилася у Києві. У столичному зоопарку наголосили, що забезпечені всім необхідним для тварини, створюють сім’ї та групи і тішать відвідувачів малечею. Одним із таких успіхів стало народження маленької Мії – дитинчати оленя мунтжака. Окрім того, у Київському зоопарку показали, як зараз почуваються пелікани.

Дивіться також фото, як кінні перегони відкрили сезон на іподромі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися