Продаж марок з Ан-225 "Мрія" анонсували в "Укрпошті"

Коли можна буде придбати марку

Найбільший та найпотужніший транспортний літак у світі Ан-225 "Мрія" можна буде придбати у вигляді марки. Про це розповів генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передають "Коментарі".

"В лютому орки забрали Ан-225 "Мрія, найбільший та найпотужніший транспортний літак у світі, але українська мрія - це значно більше, ніж літак. Це сотні нових літаків, мільйони талановитих дітей і перемоги України - в спорті, науці та техніці", — зазначив Смілянський.

Генеральний директор "Укрпошти" повідомив, що придбати марку з Ан-225 "Мрія" можна буде з 28 червня

"Мрія втілиться в мільйонах марок, щоб кожен з вас, заглядаючи в свій філателістичний альбом, пишався тим, що він чи вона — частина сміливого та вільного народу", — додав керівник "Укрпошти".

Ескіз нової марки належить одинадцятирічній Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області. Дівчина — призер Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій "Що для мене Україна?" у 2021 році. Тираж нової марки становить три мільйони екземплярів. Придбати їх можна у відділеннях "Укрпошти" або в онлайн-магазинах.

Погашення штемпелями “Перший день” відбудеться 28 червня у Києві та Гостомелі. Спецпогашення "Українська мрія" — у всіх філіях Укрпошти.

Нагадаємо, у квітні в Києві на головному поштамті країни запустили першу воєнну марку України — руський корабель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися