Арестович заявив про початок фази ракетного терору з боку Білорусі та РФ

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив про початок стадії ракетного терору російських окупантів з території Білорусі та Росії

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив про початок стадії ракетного терору російських окупантів із території Білорусі та Росії. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав в інтерв'ю блогеру Марку Фейгіну.

За його словами, ракетний удар по торговому центру в Кременчуці свідчить про початок ракетного терору з боку Росії, він зазначив, що удар по ТЦ завдавав ракет Х-22, градус відхилення яких становить близько 600 метрів.

Він зазначив, що найближчим часом варто очікувати на продовження масованих ракетних ударів по всіх містах України і закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, що російські окупанти посилюють свою військову присутність у Гомельській області Білорусі, яка межує з Київською, Чернігівською та Житомирською, та частково, Рівненською областями України. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Відомо, що керівники організацій та установ у Гомельській області отримали попередження про те, що до регіону повернуться підрозділи російської армії.

Водночас російські окупанти планують посилити чисельність оперативно-тактичної авіації, для чого заплановано переліт десяти літаків на аеродром Барановичі у Брестській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися