У Києві оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки: подробиці

В українській столиці діє режим найвищої пожежної небезпеки — у місті заборонено відвідування лісових масивів та підпал сухостію

В українській столиці діє режим найвищої пожежної небезпеки — у місті заборонено відвідування лісових масивів та підпал сухостію. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на дані Українського гідрометцентру.

Відомо, що під час воєнного стану у столиці діє заборона на відвідування лісів та зелених зон, які розташовані за межами житлових масивів. Також на території міста заборонено спалювати сухостій.

Частина лісових масивів була зоною бойових дій із російськими окупантами, там можуть залишатися вибухонебезпечні предмети, що несе ризики для громадян та рятувальників. Жителям міста також нагадали про штрафи за спалювання сухої трави.

Нагадаємо, що у Києві на початку тижня протримається спекотна сонячна погода, яку змінять грози та зливи.

За прогнозами синоптиків, у Києві температура повітря вдень у понеділок, 27 червня, коливатиметься від 29 до 31 градуса. Погода буде без опадів, але зі змінною хмарністю та сильними поривами вітру зі швидкістю 7-12 метрів за секунду.

У вівторок, 28 червня, у столиці буде спекотна погода із мінливою хмарністю. Повітря прогріється до 35 градусів тепла вдень, уночі – 19-21 градусів. У середу, 29 червня, у Києві вдень прогнозують грозу та зливу. Температура повітря коливатиметься від 30 до 32 градусів вдень та до 21 градуса вночі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися