На мешканців Києва чекає дуже складний опалювальний сезон: попередження від міністра

На мешканців української столиці та інших українських міст чекає найскладніший опалювальний сезон

На мешканців української столиці та інших українських міст чекає найскладніший опалювальний сезон — одночасно він розпочнеться вчасно та без підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це стало відомо із коментаря міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

За його словами, зимовий сезон буде найскладнішим в історії України, на сьогоднішній день існує безліч викликів, оскільки російські окупанти зруйнували критичну інфраструктуру, зокрема 331 котельню.

Міністр закликав українців уважно ставитись до збереження тепла у будинках, регулюючи температуру.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві через ракетні обстріли виникли проблеми з водопостачанням: які райони постраждали. У деяких районах Києва 26 червня виникли проблеми із водопостачанням.

Згідно з попередньою інформацією, проблеми могли виникнути через ранкові ракетні обстріли столиці. У повідомленні йдеться про те, що комунальники вже почали ремонтувати водопровідні об'єкти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дидусь Панас

30 червня 2022, 08:53

Если городские власти не могут гарантировать стабильное ЦО, тогда надо дать людям возможность отключиться от некачественного ЦО и установить индивидуальное отопление. Сейчас все киевляне находятся в заложниках у тепловиков, которые только умеют накручивать тарифы и качать деньги за "обслуживание" домовых теплосетей. Это мафия, которую возглавляет Кличко и его дружбаны.

Коля

29 червня 2022, 09:06

Жители Киева платят налоги,а их предупреждают о очень сложном отопительном сезоном,их это не должно волновать,во всем виноваты власти из года в год только хуже,то цены к небу задерли,теперь ещё и отопительный сезон,хватит сука набивать карманы,или вас точно в той Раде подпалят

Махно

28 червня 2022, 21:14

Понабирают миниеистров блеять !))

Роза

28 червня 2022, 15:53

Ну мне не привыкать у меня в квартире зимой постоянно холодно, хоть с отоплением, хоть без.

Павел

28 червня 2022, 14:53

Тарифы поднимать не станем но топить будем меньше. Спасибо благодетели.

Александр

28 червня 2022, 13:45

Вікторія, придумайте что-нибудь. В любом случаи в окопах по прохладнее будет, так что не нужно печалится.

Вікторія

28 червня 2022, 12:04

Нам від його попереджень тепліше не стане. Чи він хоче, щоб ми почали дрова заготовляти? Звичайно, можна закупити електронагрівачі, але в нашому будинку електромережа такого навантаження не витримує, починає горіти. То де вихід?

Сергій

28 червня 2022, 10:20

А не можна це викласти людською мовою і прямим текстом?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися