У Києві через ракетний обстріл виникли проблеми з водопостачанням: які райони постраждали

Це пов'язано з вибухами, які пролунали вранці в Києві

У деяких районах Києва 26 червня з'явилися проблеми з водопостачанням. Згідно з попередньою інформацією, проблеми могли виникнути через вранішній ракетний обстріл столиці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в КП "Київводоканал" у Фейсбуці.

У повідомленні зазначається, що комунальники вже почали ремонтувати водопровідні об'єкти.

"Сьогодні о 6.25 зафіксовано різке зниження тиску в мережі у Шевченківському, Святошинському, Подільському, Солом'янському, Голосіївському районах. За попередньою інформацією, це пов'язано з вибухами, які пролунали вранці у нашому місті. Фахівці Київводоканалу вже обстежують водопровідні об'єкти та роблять усе можливе, щоб швидше стабілізувати ситуацію", - повідомили в КП "Київводоканал".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві ракета влучила у багатоповерхівку: під завалами є люди. Уранці 26 червня ворожа ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі Києва, унаслідок чого постраждали люди, а частина досі знаходиться під завалами. У ДСНС зазначили, що повідомлення про пожежу в Шевченківському районі Києва надійшло о 06:29. На місце події одразу ж прибули рятувальники. Пожежа сталася в 9-поверховому будинку, у якому через ракету частково зруйновані верхні поверхи. 

Також "Коментарі" писали, що на Троєщині вщент згоріла станція техобслуговування. Гасіння пожежі ускладнювало відсутність протипожежного водопостачання. Рятувальники були вимушені організовувати підвоз води. Внаслідок пожежі згоріла СТО та пошкоджено два поруч розташованих автомобіля. Жертв та постраждалих немає.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві шахрай продав волонтерам неякісні бронежилети. За даними правоохоронців, по допомогу до поліції звернулися волонтери у травні цього року. Вони повідомили, що у столиці налагодив торгівлю сумнівними бронежилетами невідомий чоловік. Куплені волонтерами бронежилети відправили на експертизу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися