У Києві ракета влучила у багатоповерхівку: під завалами є люди (ФОТО, ВІДЕО)

Частину мешканців евакуювали, декого госпіталізували

Уранці 26 червня ворожа ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі Києва, унаслідок чого постраждали люди, а частина досі знаходиться під завалами. Як повідомляють "Коментарі", про ранкові обстріли пише міський голова Києва Віталій Кличко у своєму Телеграмі й ДСНС України у Фейсбуці.

"У житловому будинку в Шевченківському районі, куди влучила ракета, тривають пошуково-рятувальні роботи. Під завалами є люди. Частину мешканців евакуювали, двох постраждалих госпіталізували. Рятувальники продовжують працювати, медики на місці", - повідомив Кличко.

У ДСНС зазначили, що повідомлення про пожежу в Шевченківському районі Києва надійшло о 06:29. На місце події одразу ж прибули рятувальники. Пожежа сталася в 9-поверховому будинку, у якому через ракету частково зруйновані верхні поверхи. 

"Наразі проводяться заходи по ліквідації пожежі та рятуванню людей. За попередніми даними, є постраждалі", - зазначили в ДСНС України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Троєщині вщент згоріла станція техобслуговування. Гасіння пожежі ускладнювало відсутність протипожежного водопостачання. Рятувальники були вимушені організовувати підвоз води. Внаслідок пожежі згоріла СТО та пошкоджено два поруч розташованих автомобіля. Жертв та постраждалих немає.

Також "Коментарі" писали, що в Києві шахрай продав волонтерам неякісні бронежилети. За даними правоохоронців, по допомогу до поліції звернулися волонтери у травні цього року. Вони повідомили, що у столиці налагодив торгівлю сумнівними бронежилетами невідомий чоловік. Куплені волонтерами бронежилети відправили на експертизу.

Читайте на порталі "Коментарі": на березі Дніпра у Києві припинили незаконне будівництво. Незаконне будівництво гідротехнічної споруди виявили на прибережній смузі у Голосіївському районі Києва. За словами начальника відділу річкової поліції Тараса Полієнка, до незаконного заволодіння територією громади Києва причетний директор однієї з фірм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися