На березі Дніпра у Києві припинили незаконне будівництво (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Києві затримали директора фірми за самовільне зайняття земельної ділянки на прибережній смузі. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Незаконне будівництво гідротехнічної споруди виявили на прибережній смузі у Голосіївському районі Києва. За словами начальника відділу річкової поліції Тараса Полієнка, до незаконного заволодіння територією громади Києва причетний директор однієї з фірм.

"Ми з’ясували, що на прибережній зоні правопорушник розпочав будівництво гідротехнічної споруди, однак ніяких дозвільних документів ні на ділянку, ні на будівництво не мав. Чоловік нам пояснив, що після завершення нібито мав узаконити свої дії", — розповів Полієнко.

За фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва розпочали досудове розслідування. Фігуранту кримінального провадження повідомили про підозру. Підприємцю загрожує до трьох років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській та Житомирській областях арештували активи видобувних компаній російського олігарха на понад мільярд гривень. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гість

25 червня 2022, 13:09

Читайте также, как народный депутат Украины Андрей Деркач помогал российским спецслужбам готовить захват Киева. Детали — в видеосюжете СБУ. То коли американські та британські спецслужби прямо заявляли рік тому , що деркач є агентом путіна, всякі старші лейтенанти , зрадники єрмаки- татарови, та їхній підлеглий зеленський і слухати не хотіли ... Тому що разом із деркачем, рабиновичем, шуфричем, бойком, льовочкіним готували ПРОДАЖ Херсону з Херсонською та Запорізькою областями та половини України путіну ... Так як Крим з Донбасом продав турчинов, як потім вальцмани з гройсманами ганяли контрабанду на війні та наказували тварюкам матіосам з куликами саджати патріотів - захисників України, а наволоч киву вальцмани-гройсмани та авакяни з геращенками ледь не зробили заступником міністра МВС ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися