У Києві шахрай продав волонтерам неякісні бронежилети (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

Поліцейські Києва затримали шахрая, який продавав волонтерам неякісні бронежилети. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, по допомогу до поліції звернулися волонтери у травні цього року. Вони повідомили, що у столиці налагодив торгівлю сумнівними бронежилетами невідомий чоловік. Куплені волонтерами бронежилети відправили на експертизу.

"Результати свідчили про їхню невідповідність заявленим стандартам. Не всі вказані бронежилети витримували постріл кулі автоматичної зброї та фактично не відповідали зазначеним вимогам нормативів якості захисту", — розповів керівник столичної поліції Іван Вигівський.

Під виглядом бронежилетів 5-го класу шахрай збував ті, що не відповідають стандартам заявленої якості та не гарантують безпеку при використанні. Правоохоронці затримали 29-річного уродженця Донеччини із речовими доказами під час чергового продажу бронежилетів волонтеру. Затриманому загрожує до восьми років тюрми. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській та Житомирській областях арештували активи видобувних компаній російського олігарха на понад мільярд гривень. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися