До Гостомелю приїхав американський мільярдер Річард Бренсон: подробиці (Фото)

До Гостомелю Київської області приїхав американський бізнесмен і мільярдер Річард Бренсон

До Гостомелю Київської області приїхав американський бізнесмен та мільярдер Річард Бренсон — населений пункт став одним із найбільш зруйнованих місць у регіоні після повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував селищна військова адміністрація Тарас Думенко.

За його словами, засновник компанії Virgin Galactic прибув до Гостомелю, щоб поцікавитися аеродромом державного підприємства "Антонов" та можливостями його відновлення. Гостю розповіли про перспективи проекту відновлення аеродрому та показали проекти, що мають.

Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, територіальної цілісності та суверенітету нашої країни, а також за запровадження найжорсткіших санкцій проти Росії, її лідерів та економіки.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України 20 травня ухвалив проект Верховної Ради щодо надання Держтомелю статусу міста. Таку заяву зробив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Схвалено проект постанови Верховної Ради Про віднесення селища міського типу Гостомель Бучанського району Київської області до категорії міст", - заявив Мельничук.

З початку повномасштабної війни Росії проти України Гостомель став на меті російських окупантів. Гостомель бомбардували та обстрілювали, а у гостомельському аеропорту намагався висадитися десант.

Через бойові дії Гостомель зазнав значних руйнувань. Військові РФ також знищили в аеропорту Гостомелю український літак "Мрія".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Їбумоскалів

29 червня 2022, 19:22

Стас, Андрей обидва - нахуй в парашестан!

Стас

29 червня 2022, 17:21

Андрей, ты одноклеточный дебил. Вали в свою рашку и жри свои щи и член в нем полощи.

Андрей

29 червня 2022, 17:15

Бренсон, беги из Украины, тут все "государственное", потому оно и разваливается, - это все украинское ворье тебя разденет до нитки, как оно же безсовестно раздело украинский народ за последние 30 лет !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися