У Києві відновили автобусний маршрут №11: як він курсуватиме

В українській столиці відновили курсування автобусного маршруту за номером 11

В українській столиці відновили курсування автобусного маршруту під номером 11 – він курсує у Деснянському районі Києва від станції метрополітену "Лісова". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Відомо, що з 29 червня у Деснянському районі відновили роботу автобусного маршруту №11, одночасно припиняється робота маршруту №10.

Автобус курсуватиме від станції метро "Лісова" через Броварський проспект, вулицю Берегова, село Рибне, вулицю Радистів та до станції метро "Лісова".

Нагадаємо, що на території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ-Переяслав - в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Переяслав City".

Відомо, що з 8 червня автобусним маршрутом Переяслав-Хмельницький — станція метро "Позняки" вкотре збільшує кількість відправлень. Графік руху буде наступним - АС Переяслав біля АТБ (05:00 - 19:00) - метро "Позняки" (07:30-21:30), Дівчатка-1 - метро "Позняки", відправлення з Дівчачок о 06:00, з Києва – о 19:00.

Маршрутка Переяслав — Прістроми — Київ вирушатиме з Переяслава 05:00, з Києва до Прістроми — о 18:00. Дем'янці — Київ вирушатиме з Дем'янці о 06:00 та 15:15, з Києва до Дем'янці — о 08:30 та 18:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися