У київському зоопарку відкрили паркінг на 400 машин

Новий паркінг в зоопарку має три рівні, автомобіль можна залишити навіть не даху

Знайти місце для паркування - головний біль столичних водіїв. Однак тепер відвідувачів зоопарку в Києві ця проблема турбувати не повинна. У зоопарку відкрили паркінг в якому можуть вільно розміститися сотні автомобілів. Про це повідомляє "Сегодня".

Будівля для стоянки автомобілів було побудовано на території звіринця в рамках його реконструкції.

У паркінгу три поверхи, він обладнаний всім необхідним, в тому числі і ліфтами для зручності відвідувачів - тепер вони зможуть залишити тут свій автомобіль і відправитися на прогулянку по зоопарку - пройшовши через турнікети, вони виявляться біля вольєрів слона Хораса.

Стоянка має три рівні, свого залізного коня можна залишити навіть на даху. Загальна кількість автомобілів, які може вмістити паркінг становить 435. Йдучи в ногу з часом, парковку оснастили пристроями заряду електромобілів.

Час стоянки для бажаючих просто залишити тут свою машину обійдеться в 30 гривень. Якщо власник автомобіля відправиться в зоопарк, ціна складе 20 гривень за годину, а якщо паркувальне місце зайняти з восьмої години вечора до восьмої ранку - 10 гривень.

Паркінг примітний також зовнішнім оформленням - його стіну прикрашає зображення бегемота.

Як повідомляв портал "" Коментарі ", за липень київські водії заплатили понад 1,5 мільйона гривень штрафів за неправильну парковку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися