У Києві працює великий центр для переселенців: де отримати допомогу

У Солом'янському районі української столиці працює великий центр для допомоги внутрішньо переміщеним особам

У Солом'янському районі української столиці працює великий центр для допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від повномасштабного російського вторгнення та були змушені залишити свої будинки. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Вечірній Київ".

Відомо, що територіальний центр соціального обслуговування працює на вулиці Волинська, 2 – там переселенці можуть отримати гарячі обіди, продукти та одяг. Також переселенці можуть отримати юридичну та психологічну консультації. Зазначається, що консультації різного спектру можна отримати щосереди з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, що у Києві зареєстрували вже близько 66 тисяч внутрішньо переміщених осіб, у тому числі понад 9600 дітей.

У КМДА зазначили, що до Києва зі зруйнованого та окупованого Маріуполя евакуювалися 15 тисяч людей.

"У столиці найбільше переміщених осіб із Донецької, Луганської та Київської областей. Зокрема, з Маріуполя переселилося близько 15 тисяч осіб. Найбільше переселенців зареєстровано у Святошинському, Деснянському та Дарницькому районах", - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі телеканалу "Київ".

Також Поворозник заявив, що у столиці внутрішньо переміщені особи можуть звернутися за отриманням юридичної та психологічної допомоги до міських організацій VcentriHub.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації повідомив, що у Києві також для допомоги переселенцям із Маріуполя розпочав роботу гуманітарний центр "ЯМаріуполь".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися