Літак АН-225 "Мрія", який було знищено у Гостомелі, буде збудований заново

В Україні планують збудувати новий найбільший у світі вантажний літак АН-225 "Мрія"

В Україні планують збудувати новий найбільший у світі вантажний літак АН-225 "Мрія" — єдиний літак такого типу було знищено російськими окупантами у Гостомелі Київської області у перші дні повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо із повідомлення голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

За його словами, проект будівництва нового літака вже працює. Допомогти у будівництві літака пообіцяв мільярдер Річард Бренсон, який є засновником компанії Virgin Galactic. Зазначається, що нова "Мрія" буде оновленою версією на базі сучасного цифрового обладнання.

Нагадаємо, що до Гостомелю Київської області приїхав бізнесмен та мільярдер Річард Бренсон — населений пункт став одним із найбільш зруйнованих місць у регіоні після повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував селищна військова адміністрація Тарас Думенко.

За його словами, засновник компанії Virgin Galactic прибув до Гостомелю, щоб поцікавитися аеродромом державного підприємства "Антонов" та можливостями його відновлення. Гостю розповіли про перспективи проекту відновлення аеродрому та показали проекти, що мають.

Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, територіальної цілісності та суверенітету нашої країни, а також за запровадження найжорсткіших санкцій проти Росії, її лідерів та економіки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

30 червня 2022, 12:00

Краще б завод побудували для виробництва артилерійських снарядів та патронів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися