На Київщині почали підготовку до опалювального сезону

Ключове питання — тарифи

Київщина розпочала підготовку до початку опалювального сезону. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, тарифи на опалення цього року мають залишитись незмінними.

"Готуємось до опалювального сезону. Сьогодні пройшла нарада з Мінрегіоном та керівниками громад щодо підготовки до осінньо-зимового періоду. Розглянули важливі питання, наявність необхідної кількості ресурсів — газу, вугілля, електроенергії", — зазначив Кулеба.

За його словами, одними зі складнощів є пошкоджені котельні в регіоні.

"Для місцевої влади важливо мати варіанти залучення альтернативних джерел енергії. Працюємо з територіальними громадами спільно. І нагадую, що на Київщині під час бойових дій було пошкоджено котельні. Наприклад, в місті Васильків. Потрібно встигнути ввести котельні в експлуатацію до початку осінньо-зимового періоду. Найважливіше питання — тарифи для мешканців. Вони повинні залишитись на рівні минулого року. Вони мають бути незмінними", — заявив голова Київської ОВА.

Також в регіоні є низки питань щодо підготовки інженерної інфраструктури. Над вирішенням проблем працюють штаби при районних військових адміністраціях.

Опалювальний сезон у Києві та в Україні в цілому може бути досить непростим, прогнозує мер столиці Києва Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися