На мосту під Києвом після вибуху заборонили рух транспорту

Коли завершать ремонт та яка схема об’їзду

На мосту під Києвом, де стався вибух після влучання блискавки, повністю перекрили рух транспорту на час відновлювальних робіт. Про це поінформувала Вишгородська районна державна адміністрація, передають "Коментарі".

Рух автомобільного транспорту повністю обмежено у зв'язку з руйнуванням основної частини мосту між селами Демидів та Лютіж. Відновлювальні роботи буде виконувати Служба автомобільних доріг у Київській області. Визначено орієнтовний термін виконання робіт — завершити ремонт мосту планують за три тижні.

"Просимо мешканців Димерської, Поліської, Іванківської громад планувати свій маршрут, враховуючи об'їзд в напрямку Бородянка — Буча — Київ або Димер — Синяк — Гостомель — Київ", — закликали у Вишгородській райдержадміністрації.

До відновлення мосту у селі Демидів рух легкового, вантажного, пасажирського транспорту суворо заборонено. У Вишгородській райдержадміністрації оприлюднили схему об’їзду.

Нагадаємо, під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пошкоджений шлюз дамби Київського моря біля села Демидів відновлять в найкоротші терміни. Зараз в селі Демидів частково підтоплені близько пів сотні приватних будинків. Після звільнення Київської області від російських окупантів над проєктом відновлення пошкодженого шлюзу почали працювати фахівці. Паралельно проводили роботи з відкачки води із садиб мешканців села Демидів. Рівень води в заплаві річки Ірпінь вдалося знизити. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба запевнив, що ремонт на пошкодженому шлюзі дамби Київського моря розпочнуть найближчим часом. Підготовчі роботи планують провести з 1 по 10 липня, а повністю завершити ремонт — до 1 серпня цього року.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися