У Демидові відновлять зруйнований міст через Ірпінь: названо терміни

У селищі Демидів Київської області відновлять міст через річку Ірпінь, який було зруйновано після попадання блискавки у міну під час негоди

У селищі Демидів Київської області відновлять міст через річку Ірпінь, який було зруйновано після попадання блискавки під час негоди. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова районної військової адміністрації Вишгороду Олексій Данчин в ефірі національного телемарафону.

За його словами, сьогодні стоїть завдання щодо відновлення бруківки через Ірпінь, щоб люди могли добиратися до Києва з Димерської, Поліської та Іванківської громади. Він зазначив, що зараз до української столиці можна дістатися через Бородянку чи Гостомель.

Чиновник заявив, що повноцінне повідомлення зруйнованим мостом планується відновити за три тижні.

Нагадаємо, під Києвом після влучення блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух стався у селі Демидів, що у районі Вишгороду. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пошкоджений шлюз греблі Київського моря біля села Демидів відновлять у найкоротший термін. Нині у селі Демидів частково підтоплено близько півсотні приватних будинків. Після визволення Київської області від російських окупантів над проектом відновлення пошкодженого шлюзу почали працювати спеціалісти. Паралельно проводили роботи щодо відкачування води з будинків мешканців села Демидів. Рівень води у заплаві річки Ірпінь вдалося знизити. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба запевнив, що ремонт на пошкодженому шлюзі греблі Київського моря розпочнуть найближчим часом. Підготовчі роботи планують провести з 1 до 10 липня, а повністю завершити ремонт – до 1 серпня цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися