У Києві проводять ремонт проспекту Бажана: рух частково обмежений

У Дарницькому районі української столиці проводять ремонтні роботи на проспекті імені Миколи Бажана

У Дарницькому районі української столиці проводять ремонтні роботи на проспекті імені Миколи Бажана — водіїв закликають бути пильними та планувати маршрути руху. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Дарницької районної державної адміністрації.

Відомо, що на проспекті Бажана співробітники комунального підприємства ШЕУ Дарницького району проводять роботи із заливання швів дорожнього покриття. Водіїв закликають уникати пробок та планувати свій час для поїздок.

Нагадаємо, що на "Варшавській трасі" у Волинській області відкрили рух новим лівим проїздом. Про це водіям повідомили у Службі автомобільних доріг України.

На міжнародній трасі Київ – Ковель – Ягодин змінили організацію дорожнього руху дільницею між селами Долгоноси та Старі Кошари Ковельського району. Тепер автомобілі, що прямують з боку пункту пропуску "Ягодин", проїжджатимуть цей відрізок "варшавки" по зведеному лівому проїзду з двома смугами руху. Минулого року ця трикілометрова ділянка була розширена під час реконструкції.

Цього року на розширеній ділянці "варшавки" встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку. Водіїв закликали бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися