Київська міська електричка отримала найновіший вагон: подробиці (Фото)

Державна компанія "Укрзалізниця" передала новий модернізований вагон для київської міської електрички

Державна компанія "Укрзалізниця" передала новий модернізований вагон для київської міської електрички. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував голова правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Олександр Камишин у соціальних мережах.

За його словами, компанія планує замінити усі електрички на маршруті міської електрички у столиці. Він зазначив, що новий електропоїзд зроблено для комфортного та безбар'єрного приміського сполучення, з відремонтованими колісними парами, тяговими двигунами та всіма ключовими зубами.

Вагони обладнані додатковими місцями для перевезення велосипедів, пасажири зможуть залишати свої відгуки про використання транспорту прямо в салоні QR-коду.

Нагадаємо, що раніше на території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ-Переяслав - в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Переяслав City".

Відомо, що з 8 червня автобусним маршрутом Переяслав-Хмельницький — станція метро "Позняки" вкотре збільшує кількість відправлень. Графік руху буде наступним - АС Переяслав біля АТБ (05:00 - 19:00) - метро "Позняки" (07:30-21:30), Дівчатка-1 - метро "Позняки", відправлення з Дівчачок о 06:00, з Києва – о 19:00.

Маршрутка Переяслав — Прістроми — Київ вирушатиме з Переяслава 05:00, з Києва до Прістроми — о 18:00. Дем'янці — Київ вирушатиме з Дем'янці о 06:00 та 15:15, з Києва до Дем'янці — о 08:30 та 18:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

1 липня 2022, 17:17

А слабо, "затянуть пояса", поездить в старых вагонах, а потратить эти финансы и время на помощь фронту???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися