У Києві провели прощання із загиблими бійцями полку "Азов" (Фото)

В українській столиці відбулася церемонія прощання із загиблими бійцями полку "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів

В українській столиці відбулася церемонія прощання із загиблими бійцями полку "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів - прощання пройшло у Київському крематорії. Про це стало відомо з матеріалу, який опублікували на сайті видання "Суспільне".

Відомо, що йдеться про бійців Віталія Красовського з позивним "Крос" та Данилом Рибальченком з позивним "Риба". Красовський був бійцем "Азова" з 2015 року, він загинув зі зброєю в руках у Маріуполі, отримавши тяжке поранення у березні.

Данило Рибальченко також служив в "Азові" з 2015 року, а воював ще з 2014 року на Донбасі.

Нагадаємо, що нещодавно відомий столичний активіст Роман Ратушний загинув 9 червня у бою в районі Ізюма, він був розвідником у 93 бригаді. Це сталося під час перебування у розвіддозорі у складі бойової групи.

З моменту початку повномасштабного вторгнення Росії брав участь у боях під Києвом, а потім у складі 93 бригади звільняв Тростянець та воював у Сумській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися