Арестович спростував чутки про "наступ Білорусі в неділю"

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович спростував чутки про те, що Білорусь планує наступати на Україну неділю, яка поширюється в соціальних мережах

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович спростував чутки про те, що армія Білорусі планує наступати на Україну найближчої неділі, які поширюються у соціальних мережах. Про це стало відомо із повідомлення, яке він опублікував на своєму каналі в Telegram.

"Цієї неділі "білоруси 100% підуть у наступ". Це вже всьоме, коли вони йдуть у наступ і одинадцяті сто відсотків. Про восьмий і дванадцятий раз ми повідомимо додатково. Слідкуйте за сигналами точного часу", - написав Арестович.

Нагадаємо, що раніше Арестович висловив думку про те, скільки ще триватимуть масовані ракетні обстріли української столиці та інших міст нашої країни з боку російських окупантів. Про це він повідомив в інтерв'ю з адвокатом Марком Фейгіним.

За його словами, ракетний терор українського міста триватиме приблизно тиждень-півтора. Він зазначив, що такі міста як Миколаїв та Харків бомбять щодня невиборним способом, ударяючи по житлових кварталах.

Арестович заявив, що масовані ракетні удари припиняться через те, що ракети є дорогою зброєю, а також те, що це не приносить окупантам бажаного. Він зазначив, що йдеться про припинення ракетних ударів у такій кількості, обстрілювати територію України росіяни не припинять.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися