У Києві жінка знайшла в шматку хліба кільце з діамантами

Хліб жінці принесла собака, з якою вона гуляла по вулиці

Киянка знайшла в шматку хліба золоте кільце з діамантами.  Про це жінка повідомила на своїй сторінці в Facebook.

За словами жінки, вона гуляла з собакою Арчі на вулиці, пес під час прогулянки приніс господині шматок чорного хліба, поклав біля її ніг і почав гавкати.

Жанна Яременко розповіла, що пес сильно почав гавкати, і тикати мордою в знахідку. Поведінка собаки здивувала жінку. Вона вирішила подивитися уважніше, що він знайшов. Взяла хліб в руки, зламала, а там виявилося золоте кільце з дорогоцінними каменями.

Вона уточнила, що побувала з кільцем в ломбарді, де підтвердили, що кільце справді золоте, а вставки виконані з білого золота, діамантів і сапфірів.

 При цьому жінка уточнила, що поверне кільце власниці, якщо та розшукає.  При цьому під постом на коментарі тих, хто сумнівається в розказаної історії Яременко зазначила, що випадок правдивий.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві затримали підроблений патрульний автомобіль із фейковим поліцейським. Автомобіль Ford Mustang зупинили на Оболонському проспекті. Автівка мала поліцейську символіку та була обладнана проблисковими маячками. Інспектори зупинили автомобіль аби перевірити, чи має водій дозволи на використання символіки та маячків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Dozius

5 лютого 2021, 08:29

Вот бы мне так повезло))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися