Врятована тигриця освоїлась в Київському зоопарку

Як почувається Даліла у новій домівці

У Київському зоопарку показали, як виглядає врятована під час бойових дій з приватного звіринця з-під Харкова тигриця Даліла. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на столичний зоопарк.

До Київського зоопарку тигрицю Далілу доставили з розбитого російськими окупантами екопарку у Харківській області всередині квітня. Врятована тигриця була дуже змучена постійним стресом. У тварини було багато опіків та ссадин. З нею провели протишокову та патогенетичну терапію.

Майже через два тижні тигриця Даліла вперше вийшла до свого вуличного вольєру у Київському зоопарку. Її стан значно покращився за час реабілітації в столичному звіринці.

Наразі Даліла повністю освоїлась у новій домівці, зазначили у Київському зоопарку. Тигриця гуляє просторим зеленим вольєром, якісно та смачно харчується та купається в басейні. Побачити цю велику "кішечку" у Київському зоопарку можна на Острові звірів.

Окрім того, у Київському зоопарку під час бойових дій прихистили та врятували маленьких павіанчиків з приватного звіринця в Ясногородці. Через кілька місяців у закладі вирішили розповісти історію порятунку мавпенят.

Нагадаємо, нещодавно велетенських шпорових черепах у Київському зоопарку перевели до літнього вольєру. Пара африканських черепах — Дядя Саша та Матільда — перейшли на літню "фазенду". У пари є чотири дитинчати. Найбільший з них — Круглик, найменша Цяточка. Дитинча африканських черепах цілком самостійні і живуть окремо від батьків з братиком Мартіном та сестричкою Лолою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крихітка Мія від одного з найменших оленів світу народилася у Києві. У столичному зоопарку наголосили, що забезпечені всім необхідним для тварини, створюють сім’ї та групи і тішать відвідувачів малечею. Одним із таких успіхів стало народження маленької Мії – дитинчати оленя мунтжака. Окрім того, у Київському зоопарку показали, як зараз почуваються пелікани.

Дивіться також фото, як кінні перегони відкрили сезон на іподромі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися