Один із супермаркетів в Києві втопив крейсер "Москва" (ВІДЕО)

Кадри інсталяції оприлюднили в столичному пабліку

В одному з супермаркетів Києва встановили акваріум, на днище якого стоїть макет потопленого ракетного крейсеру "Москва". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Реальний Київ".

Фраза "Російський військовий корабель, йди нах*й!" стала відомим українським гаслом в боротьбі України з російськими окупантами. На початку повномасштабного воєнного вторгнення за відомим курсом український прикордонник Роман Грибов послав крейсер "Москва" у відповідь на пропозицію російського військового корабля здатися під час атаки на острів Зміїний.

Російський ракетний крейсер "Москва" затонув 14 квітня внаслідок удару Військово-морських сил України з ракетного комплексу "Нептун". Напередодні цих подій у Києві на головному поштамті країни 12 квітня запустили першу воєнну марку України — "руський корабель", а згодом — марку "руський корабель всьо!"

Вночі 30 червня Збройні Сили України завдали потужного удару по острову Зміїний, після чого російські військові залишили острів та відступили. В Міноборони РФ назвали виведення залишків гарнізону з острова Зміїний "жестом доброї волі", що стало черговим мемом в мережі. Звільнення українськими військами стратегічно важливого острову Зміїний від російських окупантів значно змінює ситуацію в Чорному морі та обмежує військові дії російської армії. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися