Скульптури малюків-засновників Києва одягли у форму поліції (ФОТО)

Подію присвятили Дню Національної поліції України

У центрі Києва скульптури маленьких засновників столиці одягли у поліцейську форму. Світлини оприлюднив керівник Національної поліції України Ігор Клименко, передають "Коментарі".

Пам'ятник засновникам Києва знову отримав професійне вбрання — на цей раз до Дня Національної поліції України. Бронзових малюків Кия, Щека, Хорива та їхню сестру Либідь, встановлені на Поштовій площі, перевдягнули у поліцейську форму.

"Маленькі засновники столиці України Кий, Щек, Хорив та сестра їхня Либідь також підтримують Національну поліцію України”, – прокоментував оприлюднені фото очільник Національної поліції України Ігор Клименко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на зруйнованому російськими окупантами Романівському мосту поблизу міста-героя Ірпінь поліцейські виконали державний гімн України з нагоди Дня Національної поліції України. Як це було — можна подивитись на відео.

Нагадаємо, з нагоди Дня Конституції України поліцейський оркестр виконав пісню "Ой, у лузі червона калина" для мешканців Ірпеня. Захід відбувся на центральній площі міста-героя Ірпінь.

Читайте також, як у Києві ліквідували масштабний канал легалізації росіян та інших іноземців в Україні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися