Сили оборони у повній готовності: Кулеба відповів, чи є небезпека повторного наступу на Київ

Сили оборони України на території Київської області перебувають у постійній бойовій готовності

Сили оборони України на території Київської області перебувають у постійній бойовій готовності у разі повторного наступу на українську столицю з боку Білорусі. Про це стало відомо з інтерв'ю голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби виданню РБК-Україна.

За його словами, у регіоні необхідно бути готовими до будь-якого розвитку подій, оскільки війна триває. Він зазначив, що загроза, можливо, зникне, якщо в Білорусі та Росії зміниться політичний режим.

Кулеба заявив, що Сили оборони перебувають на своїх місцях у стані повної бойової готовності та виконують свої завдання, ситуація контролюється на 100%. Чиновник підкреслив, що всі висновки із ситуації, яка склалася на початку повномасштабного вторгнення, зроблено.

Нагадаємо, щоб локпости на в'їзді в українську столицю є необхідним заходом безпеки, який спричинений небезпекою для мешканців регіону. Про це стало відомо із інтерв'ю голови Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеби.

За його словами, мешканцям необхідно дати максимальний комфорт, проте небезпека у регіоні нікуди не зникла. Він зазначив, що заходи, організовані на в'їздах до столиці, є необхідними, оскільки місто не можна відкрити повністю.

Кулеба нагадав, що регіон живе в умовах воєнного стану і всім потрібно до розуміння ставитися до цього. Чиновник не відповів на питання про можливе збільшення блокпостів у Київській області, заявивши, що це компетенція військових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися