"Це місце, де я маю бути": як депутат Київради Михайлова воює на передовій

Депутат Київської міської ради Аліна Михайлова пішла воювати на передову після початку повномасштабного вторгнення Росії до України

Депутат Київської міської ради Аліна Михайлова пішла воювати на передову після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Про це стало відомо із репортажу про жінок на фронті в Україні, яке опублікувало американське видання The Washington Post.

Михайлова воювала на Донбасі з 2014 року, сьогодні вона служить медиком у районі траси Бахмут-Лисичанськ, яку називають "дорогим життям". Вона заявляє, що "просто була дівчиною, котра любила кататися на сноуборді".

Журналісти описують виїзд на місце боїв, де Михайлова рятувала пораненого бійця, у тілі якого застрягла шрапнель. Видання зазначило, що їхня вегетаріанця-політолога Михайлова трансформувалася в медика на передовий.

"Я вирішила, що це те місце, де я маю бути", - сказала депутат.

Нагадаємо, щоб локпости на в'їзді в українську столицю є необхідним заходом безпеки, який спричинений небезпекою для мешканців регіону. Про це стало відомо із інтерв'ю голови Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеби.

За його словами, мешканцям необхідно дати максимальний комфорт, проте небезпека у регіоні нікуди не зникла. Він зазначив, що заходи, організовані на в'їздах до столиці, є необхідними, оскільки місто не можна відкрити повністю.

Кулеба нагадав, що регіон живе в умовах воєнного стану і всім потрібно до розуміння ставитися до цього. Чиновник не відповів на питання про можливе збільшення блокпостів у Київській області, заявивши, що це компетенція військових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

5 липня 2022, 09:44

И вы в это верите? В лучшем случае подстилка какого небудь хирурга! В обыкновенном просто бля-ь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися