Шмигаль розповів, чи підвищуватимуть у Києві тарифи на опалення

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про те, чи підвищуватимуться тарифи на опалення в українській столиці у майбутньому опалювальному сезоні.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про те, чи підвищуватимуться тарифи на опалення в українській столиці у майбутньому опалювальному сезоні. Про це стало відомо з інтерв'ю глави уряду, яке він дав журналістам видання " Лівий берег ".

За його словами, до кінця наступного опалювального сезону тарифи на тепло не змінюватимуться, люди мають бути впевнені, що спокійно пройдуть зиму. Водночас він зазначив, що зима для українців буде дуже непростою, зокрема й опалювальним сезоном.

Він назвав правильними рішення людей, які сьогодні переходять на альтернативні джерела енергії та утеплюють свої будинки.

Нагадаємо, що на мешканців української столиці та інших українських міст чекає найскладніший опалювальний сезон — одночасно він розпочнеться вчасно та без підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це стало відомо із коментаря міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

За його словами, зимовий сезон буде найскладнішим в історії України, на сьогоднішній день існує безліч викликів, оскільки російські окупанти зруйнували критичну інфраструктуру, зокрема 331 котельню.

Міністр закликав українців уважно ставитись до збереження тепла у будинках, регулюючи температуру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися