Отруєння шаурмою: у Києві розпочали масові перевірки фастфудів

В українській столиці почали масово перевіряти точки продажу вуличної їжі

В українській столиці почали масово перевіряти точки продажу вуличної їжі, а також підприємства, які її виготовляють — причиною стали нещодавні масові відправлення шаурмою в Дарницькому районі Києва. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання Вечірній Київ.

Відомо, що співробітники Держпродспоживслужби, департаменти Київської міської державної адміністрації та поліції та поліції розпочали моніторинг безпеки та якості харчових продуктів тваринного та рослинного походження — перевірено фастфуди у Печерському, Оболонському та Шевченківському районах Києва.

Нагадаємо, що раніше у країнській столиці зафіксували випадок масового отруєння шаурмою, що трапився у Дарницькому районі. Про це стало відомо із коментаря глави Держпродспоживслужби у Києві Олега Рубана.

За його словами, у Дарницькому районі столиці зафіксували 23 випадки отруєння шаурмою серед потерпілих троє дітей. Їжу продавали у двох кіосках на проспекті Бажана та вулиці Ганни Ахматової.

Люди отруїлися м'ясом, яке додавали шаурму, підприємство, яке торгувало зіпсованим товаром, закрили, а обладнання демонтували. У 60% тих, хто отруївся, підтвердили сальмонельоз. Порушено кримінальне провадження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Опанас

5 липня 2022, 11:21

Чому за замовчуванням пропонується російська версія, а не українська?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися