Може бути голосно: у Києві ремонтують перехід на метро "Харківська" (Фото)

У Дарницькому районі української столиці у підземному переході на станції метрополітену "Харківська" проводять планові ремонтні роботи

У Дарницькому районі української столиці у підземному переході на станції метрополітену "Харківська" проводять планові ремонтні роботи — місцевих жителів попереджають про високий рівень шуму та можливе запилення. Про це стало відомо із повідомлення, яке Дарницькій районній державній адміністрації.


Відомо, що пасажирів метрополітену закликають бути обережними та уважними при використанні цього підземного переходу. Ремонтники очищають та фарбують перила, а також відновлюють стіни.


Нагадаємо, що у Київській області забезпечено гарантоване фінансування кількох об'єктів інфраструктури, зруйнованих та пошкоджених під час атаки російських окупантів на Київ. Про це під час телемарафону розповів перший заступник голови "Укравтодору" Андрій Івко.

За його словами, пріоритетність у ремонті чи відновленні доріг на мостах шляховики зараз узгоджують із представниками Збройних Сил України.

"Пріоритетність - це "дороги життя", це дороги, якими рухаються вантажівки з гуманітарною допомогою, евакуаційні дороги, дороги міжнародного значення та дороги, які з'єднують обласні центри з містечками області. На сьогоднішній день забезпечено проїзд і розчищено майже тисячу кілометрів доріг і ми збудували за цей період 42 тимчасові штучні споруди, якими зараз можуть пересуватися громадяни", — сказав Івко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися