У Києві можна здати на утилізацію одяг та взуття: для чого це потрібно

В українській столиці пропонують здати на утилізацію зношений одяг та взуття — їх планують спалювати для вироблення електроенергії

В українській столиці пропонують здати на утилізацію зношений одяг та взуття — їх планують спалювати для вироблення електроенергії. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало місцеве видання Вечірній Київ.

Даний спосіб отримання електроенергії є безпечним для довкілля. Здати відходи на утилізацію можна на вулиці Полковника Шутова, 16 з понеділка по п'ятницю з 10 ранку до 16 години. Усі деталі підкажуть фахівці за номером 098 043 03 03.

Нагадаємо, що цього року у Києві майже вдвічі збільшили кількість пунктів для утилізації ялинок. Так, кияни принесли на переробку 8,5 тисяч новорічних дерев, що майже на третину більше, ніж у тому році.

Комунальне підприємство "Київкомунсервіс" на сьогодні забезпечує збирання пластику, скла, паперу, небезпечних відходів (батарейок, ламп, термометрів), медичних препаратів, дрібної електроніки, а також сухої фракції, яка потім повторно сортується.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися