У Києві можуть запустити автобус від метро "Славутич" до Вишеньок

У Дарницькому районі української столиці можуть запустити автобус від станції метрополітену "Славутич" до садового товариства Вишеньки

У Дарницькому районі української столиці можуть запустити автобус від станції метрополітену "Славутич" до садового товариства Вишеньки. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради.

Відомо, що владу столиці просять відновити курсування автобусного маршруту під номером 64, що курсує між метро "Славутич" до Садового товариства Вишеньки.

Автор петиції заявила, що цей маршрут є дуже важливим для садових господарств та їх мешканців, серед яких дуже багато киян.

Нагадаємо, що у Києві автобусні маршрути №69 та №90 відновили роботу за постійними схемами руху. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

За його словами, автобус №69 постійно курсуватиме від вулиці Литвиненка-Вольгемут до станції метро "Палац спорту". Також відновлено курсування автобуса №90 від площі Валерія Марченка до вулиці Григоровича-Барського.

"До сьогодні ці автобуси курсували за тимчасовими схемами руху, які були розроблені з урахуванням розташування фортифікаційних та захисних споруд. Зараз же вони зміщені з траси проходження громадського транспорту, тому відновлено постійні схеми руху", – прокоментував Поворозник.

Перший заступник мера Києва додав, що у разі потреби захисні та фортифікаційні споруди максимально оперативно повернуть на відповідні місця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися