У Києві з'явиться більше наземних переходів: подробиці

В українській столиці мають намір облаштувати більшу кількість наземних пішохідних переходів, щоб забезпечити безбар'єрність транспортної інфраструктури

В українській столиці мають намір облаштувати більшу кількість наземних пішохідних переходів, щоб забезпечити безбар'єрність транспортної інфраструктури. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської ради на офіційному сайті.

Депутат Київради Ксенія Семенова заявила, що під час повномасштабної війни з Росією питання безбар'єрних переходів стає актуальнішим, оскільки із зони бойових дій повертаються багато бійців, які отримали інвалідність чи бойові травми.

Облаштувати нові пішохідні переходи планують через модернізацію перехресть, будівництво, капітальні ремонти та реконструкцію світлофорів.

Нагадаємо, що у Києві та Київській області відновили автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху (ПДР), яка не працювала з початку повномасштабного російського військового вторгнення.

Під час військового стану в Україні перевищення швидкості залишається однією з основних причин ДТП із травмованими та загиблими.

"Система автоматичної фіксації вже добре себе зарекомендувала і довела свою ефективність до війни. І зараз готова повернутися до роботи", - зазначив Білошицький.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися