У Київському метрополітені розповіли, чи потрібно носити маску у підземці

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про те, чи необхідне обов'язкове носіння масок у поїздах підземки

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про те, чи необхідне обов'язкове носіння масок у потягах підземки. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Сегодня".

У метро заявили, що з поїздів не будуть прибирати оголошення про необхідність носіння масок, посилаючись на постанови Кабінету міністрів України від 26 та 27 березня 2022 року, яка продовжила карантинні обмеження до 31 серпня 2022 року.

Комунальники додали, що на період військового стану дотримання карантинних заходів має рекомендаційний характер, пасажирам доведеться слухати оголошення про епідеміологічні заходи як мінімум до кінця серпня.

Нагадаємо, що раніше в українській столиці розповіли про режим роботи київського метрополітену під час повітряної тривоги та загрози обстрілу окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації у соціальних мережах.

Відомо, що метрополітен у цілодобовому режимі працює як укриття. Для того, щоб скористатися укриттям у метро після завершення роботи підземки, необхідно натиснути на дзвінок біля входу і дочекатися чергового співробітника поліції. Користуватися потрібно тими вестибюлями, що працюють у денний час.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися