У Київському зоопарку показали фазенду горіли Тоні (ВІДЕО)

Пернаті сусіди не дають нудьгувати

Горила Тоні має власну зелену фазенду з маленькими курочками і півниками породи Фенікс. Про це повідомили у Київському зоопарку, передають "Коментарі".

У столичному звіринці зазначили, що потішні пернаті сусіди не дають нудьгувати 47-річній горилі Тоні. У природньому вольєрі Тоні полюбляє спілкування з відвідувачами та смачну їжу. Побачити його можна на Острові звірів.

Напомним, недавно гигантских шпоровых черепах в Киевском зоопарке перевели в летний вольер. Пара африканских черепах – Дядя Саша и Матильда – перешли на летнюю "фазенду". У пары есть четыре детеныша. Самый большой из них — Круглик, самая маленькая Пятнашка. Детеныши африканских черепах вполне самостоятельны и живут отдельно от родителей с братиком Мартином и сестренкой Лолой.

Ранее портал "Комментарии" сообщал, что малютка Мия от одного из самых маленьких оленей мира родилась в Киеве. В столичном зоопарке подчеркнули, что обеспечены всем необходимым для животных, создают семьи и группы и радуют посетителей малышами. Одним из таких успехов стало рождение маленькой Мии – детеныша оленя мунтжака. Кроме того, в Киевском зоопарке показали, как сейчас чувствуют себя пеликаны.

Дивіться також відео, як у Київському зоопарку виглядає врятована під час бойових дій з приватного звіринця з-під Харкова тигриця Даліла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися