У Києві очікуються масштабні відключення води: список адрес

У центральній частині української столиці очікуються масштабні відключення води — йдеться про Печерський район

У центральній частині української столиці очікуються масштабні відключення води — йдеться про Печерський район, причиною стануть гідравлічні випробування мереж. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Печерської районної державної адміністрації.

Гарячої води не буде в будинках на наступних вулицях: Грушевського, Липській, Садовій, Інститутській, Ольгинській, Банковій, Лютеранській, Шовковичній, Кловському узвозі, Мечникова, Щорса, Патріса Лумумби, Івана Кудрі, Кутузова, Московської, Мазепи, Лавр провулку Лабораторному, бульварах Лесі Українки, Дружби Народів.

Нагадаємо, що у Києві локалізували аварію на магістральному трубопроводі на Голосіївському проспекті та готуються до проведення ремонту.

Аварія на магістральному трубопроводі сталася у п'ятницю, 8 липня, увечері. Столичні комунальники наголосили, що пошкоджений трубопровід експлуатується з 1978 року.

Внаслідок пориву на Голосіївському проспекті утворився гейзер води. Кадри аварії оприлюднили очевидці у столичному паблику.

Комунальники локалізували виявлені пошкодження та готуються до проведення ремонтних робіт. У КП "Київтеплоенерго" додали, що нормативний термін експлуатації минув і потребують заміни 80% теплових мереж у Києві. У столиці за останні три роки на найаварійніших ділянках замінили 340 кілометрів тепломереж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тт

14 липня 2022, 15:26

Про те, що в усій решті Київа горячої води нема кожного літа з червня по жовтень, щось не бачила в новинах. А як на Печерскому районі колись там відключать — так головна новина...

Юрій

11 липня 2022, 14:05

Яке невігластво! В Києві вже давно (!) немає вулиць Щорса, Патріса Лумумби, Івана Кудрі, Кутузова...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися