Андрій Ярмоленко повертається до київського "Динамо": деталі

Відомий український футболіст та легенда київського "Динамо" Андрій Ярмоленко повертається до столичного клубу з англійського Вест Хема

Відомий український футболіст та легенда київського "Динамо" Андрій Ярмоленко повертається до столичного клубу з англійського Вест Хема. Інформацію про повернення форварда до київського клубу підтвердило футбольне видання "Бомбардир".

Джерела журналістів повідомляють, що нападник вже поспілкувався з головним тренером клубу Мірчею Луческу, який хоче бачити досвідченого футболіста у своїй команді і чекає на нього в розташуванні "Динамо" вже найближчим часом.

На сьогодні 32-річний футболіст має статус вільного агента.

Нагадаємо, що на фронті російсько-української війни під Бахмутом загинув колишній футболіст київського "Динамо" Сергій Баланчук - його життя забрали російські окупанти на передовій. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало спортивне видання "Динамоманія".

Відомо, що Баланчук загинув унаслідок артилерійського обстрілу, йому було 47 років. Він ходив до школи з легендарним голкіпером клубу Олександром Шовковським, у київському клубі Баланчук провів лише чотири матчі, після чого грав у ізраїльському чемпіонаті. Останнім клубом футболіста став харківський "Металіст", 2003 року він оголосив про завершення кар'єри.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Факт

13 липня 2022, 13:06

Никуда он не возвращается, не надо ляля... Он уже уехал к арабам перед пенсией в спокойной обстановке бабла еще покосить.

Борис Велев

11 липня 2022, 16:45

Кому верить и почему такая спешка. Никто ничего не решил

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися