У Києві відкрили вхід на станцію метро "Академмістечко": подробиці

В українській столиці відкрили вхід на станцію київського метрополітену "Академмістечко" - йдеться про відновлення роботи вестибюлю під номером 1

В українській столиці відкрили вхід на станцію київського метрополітену "Академмістечко" - йдеться про поновлення роботи вестибюлю під номером 1. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації у соціальних мережах.

Відомо, що на станції запрацював вестибюль у напрямку станції метро "Житомирська", таким чином станцію "Академмістечко" було переведено у повноцінний режим роботи.

Нагадаємо, що у Київському метрополітені розповіли, що не мають жодного відношення до організованих у метро концертів та інших заходів. У цих випадках метро надає лише свій майданчик для проведення заходів.

"На час військового стану підприємство виконує виконавчі функції. Повноцінну роботу всіх станцій та пересадочних вузлів метрополітену буде відновлено після отримання відповідного доручення", - заявив у коментарі сайту "Сегодня" голова управління стратегічних комунікацій КП "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися