Ранок у Києві почався з великих заторів

Ускладнено рух на всіх київських мостах – Південному, Дарницькому, Патона, мосту Метро та Північному

У п'ятницю, 13 грудня, станом на 8:50 на дорогах Києва помітне значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

Рух ускладнено вулицями Набережне шосе, Набережно-Хрещатицька та Набережно-Рибальська, Богатирська та Семена Скляренка. Крім того, помітне значне ускладнення руху вулицями Білоруською, Січових Стрільців, Нижнім Валом.

Затори утворились на Проспекті Перемоги, вулиці Жилянській, Повітрофлотському проспекті, вулицях Миколи Грінченка та Михайла Бойчука, бульварах Дружби Народів та Лесі Українки. "Стоять" вулиця Голосіївська, проспект Науки, Наддніпрянське шосе.

Також ускладнений рух на Харківському шосе, проспекті Миколи Бажана, вулиці Миропільській, проспекті Генерала Ватутіна та бульварі Перова.

Ускладнено рух на всіх київських мостах – Південному, Дарницькому, Патона, мосту Метро та Північному.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві на Шулявському шляхопроводі скоро почнуть укладати асфальт. Повідомляється, що пристрій насипу до шляхопроводу з боку вулиці Вадима Гетьмана майже завершили, закінчують роботи і по зведенню підпірних стін і мереж зливової каналізації. З боку вулиці Олександра Довженка теж тривають роботи з облаштування підпірних стін і насипу. Рух по Шулявському мосту планують відкриють в кінці грудня.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися