Деяким ошуканим вкладникам "Еліта-центру" дадуть квартири

Квартири для вкладників виділять в Деснянському районі

Київська влада вирішила подбати про вкладників "Еліта-центру", які постраждали від афери і втратили надію отримати квартиру. Для обдурених громадян виділять квартири в Деснянському районі. Про це на сторінці в Facebook повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації В'ячеслав Непоп.

"Розглянули заявки інвесторів, які планують будівництво житлових комплексів у Деснянському районі Києва. Попередньо погодили кілька заявок, зараз очікуємо проведення конкурсу. Після завершення конкурсу частина ошуканих вкладників отримають власне довгоочікуване житло", - пообіцяв чиновник.

В'ячеслав Непоп також підкреслив, що ділянки під забудову потребують ретельного відборі, щоб запобігти випадкам протестів місцевих активістів.

Нагадаємо, в результаті афери з інвесторами "Еліта-центр" постраждали 1760 осіб. Шахраї "нагріли" українців на 400 млн грн. Без житла досі залишаються 1263 вкладника.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві забудовник відключив в будинках освітлення, ліфти і вимагає у мешканців гроші на добудову комплексу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися