У Києві почали міняти таблички на вулиці Московській: якою буде нова назва (Відео)

У центральній частині української столиці співробітники комунальних служб почали змінювати вказівні таблички на вулиці Московській, яка була перейменована в рамках дерусифікації міста

У центральній частині української столиці співробітники комунальних служб почали змінювати вказівні таблички на вулиці Московській, яка була перейменована в рамках дерусифікації міста. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував телеканал Київ.

Відомо, що вулиця називатиметься ім'ям Князів Острозьких. Комунальники вже почали знімати огрядні покажчики зі старою назвою вулиці.

Нагадаємо, що до міської ради планує ухвалити рішення про перейменування вулиць у столиці до Дня Незалежності України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник у ефірі телемарафону.

Поворозник зазначив, що відбулося електронне голосування, де понад 6 мільйонів людей проголосувало за зміну близько 300 різних назв у Києві.

"Після закінчення голосування всі ці результати були надані експертній комісії, яка, по суті, підвела результати і, відповідно, прийматиме рішення. Якщо говорити безпосередньо про терміни, то я думаю, що це займе ще кілька тижнів. І є абсолютно всі надії, що до Дня Незалежності всі відповідні рішення Київською міською радою будуть ухвалені", - зазначив Поворозник.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися