Зеленського просять заборонити роздавати повістки на вулицях, блокпостах та заправках

Президента України Володимира Зеленського просять заборонити роздавати повістки у військкомати на вулицях, блокпостах та заправках

Президента України Володимира Зеленського просять заборонити роздавати повістки у військкомати на вулицях, блокпостах та заправках - відповідна петиція на сайті Офісу Президента України набрала необхідні для розгляду главою держави 25 000 голосів громадян.

Його просять заборонити на законодавчому рівні роздачу повісток на блокпостах, вулицях та АЗС. Автор зазначив, що громадяни не мають доступу до інформації про черговість мобілізації, а багато людей з бойовим досвідом не можуть надійти на службу через нецільову мобілізацію.

Зеленського просять набирати резерв насамперед їх охочих, заборонити видачу повісток у місцях, окрім військкоматів, а також оприлюднити та оновлювати стан хвиль мобілізації населення.

Нагадаємо, що у Києві на озері Вирлиця поліцейські роздавали повістки чоловікам у військкомат. Очевидці оприлюднили відповідні відео у столичному паблику.

Відомо, що у вівторок, 5 липня, на озері Вирлиця один із чоловіків чіплявся до відпочиваючих. Дебошир був у стані алкогольного сп'яніння, тож люди викликали поліцію. На озеро Вирлиця приїхали поліцейські та представники військкомату. Очевидці зазначають, що коли хлопцю хотіли видати повістку, він стрибнув у воду. Чи вдалося правоохоронцям його зловити, невідомо.

Ще один інцидент стався на озері Вирлиця 6 липня. За словами очевидців, місцеві відпочиваючі викликали поліцію для перевірки підозрілого хлопця. Хлопець розмовляв російською мовою і мав ножове поранення, що не загоїлося. У поліції про ці інциденти поки що не повідомлялося.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися